0493 25 51 23

Over Chelsy

Chelsy Vansimpsen

In 2021 behaalde Chelsy haar bachelor All-Round Bedrijfsmanagement. Door de grote interesse in het vastgoed heeft Chelsy haar stage gelopen in een vastgoedkantoor, waar ze nadien haar carrière is begonnen bij Swevers Vastgoed.

Met de focus op eerlijkheid en correctheid staat Chelsy telkens klaar voor haar klanten om een zorgeloze en vlotte verkoop te realiseren.
Contacteer Chelsy

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedconsulente
Met haar functie als vastgoedconsulente doet Chelsy altijd haar best om koper en verkoper gelukkig te maken bij de aankoop en verkoop van hun woning.

Voornamelijk werkzaam vanuit ons kantoor in Hasselt op de Havermarkt, staat Chelsy altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of hij iets kan betekenen bij de verkoop van uw woning.

"Al 17 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 17 jaar is het team van Swevers Vastgoed een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen, Borgloon Heusden-Zolder en Geel zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.